DEL
Renovering slut

Vi har fået en gennemgribende renovering af vores sommerhus, efter der var nogen, som sidste vinter brugte det som et midlertidigt opbevaringssted, for de tyvekoster som de stjal i de omkringliggende huse og mindre byer på vestkysten.

De havde ikke været specielt venlige ved huset, og alt fra køkken over rør til toilet og mange andre dele var ødelagt, men vores forsikring dækkede det hele, så det eneste, vi manglede nu, var, at vi fik overvågning, og helst noget hvor vi kunne sætte det til at køre online, så vi kunne følge med i, hvad der skete i sommerhuset hjemme fra København.

Det er dyrt hos de fleste

Det skulle dog vise sig at være sværere, end vi regnede med, for der er mange firmaer, som beskæftiger sig netop med overvågning, men de ved godt, hvad de skal have for deres varer, og det havde vi ikke lige penge til, så vi måtte søge andre muligheder.

Min gode kollega, som lige havde installeret overvågning på deres hus, kom og fortalte mig, at de havde fundet alt online, og de havde været meget tilfredse med både priser, levering, kvalitet og ikke mindst den kundeservice, som de havde fået.

Jeg fik navnet på firmaet og et hurtigt kig og en opringning til deres kundeservice senere, så var vores nye udstyr til overvågning på vej. Min kollega havde ret, deres kundeservice var fantastisk til at vejlede og rådgive, så vi fik det, som vi skulle bruge, og ganske som kollegaen sagde, så leverede de hurtigt og til priser, hvor alle kan være med.

Vi fik det hurtigt installeret weekenden efter, og det har fungeret upåklageligt fra første dag, så vi ved, at kvaliteten er i orden, selvom vi ikke har den store forstand på overvågning.

Vi ved med sikkerhed, hvor vi skal handle overvågning, når vi om nogle måneder skal have overvågning på huset i København, for ingen anden kan levere, det som de kan.