DEL
Tag en dag med selvforkælelse

I en travl og stresset hverdag kan man hurtigt glemme at passe på sig selv. Det er en dårlig vane ikke at huske på sig selv og sit velvære. I værste tilfælde kan det nemlig føre til depressioner, stress og lignende. Derfor er det utrolig vigtigt, at man engang imellem tager en dag, hvor man selv er i centrum. Hvis du er en af dem, der trænger til at tænke lidt på dig selv, kan du læse med her i artiklen. Her giver vi dig nemlig opskriften på en dag med selvforkælelse.

Et langt bad

Start din skønne, afslappende dag med et langt og lækkert bad, hvor du tager dig god tid. Er du i besiddelse af et badekar, er det bare med at fylde det op og nyde små tyve minutter eller mere heri. Husk at medbringe vand, hvis du skal ligge i badekarret. Efter et varmt og afslappende bad vil din krop være helt nede i gear, og din krop vil være klar til at tage imod al den forkælelse, som den kan få.

Ansigtsmasker

Der er næsten ikke noget mere afslappende end en god og nærende ansigtsmaske. Derfor er det bare at smække sådan en på og så finde din yndlingsbog eller -serie frem for de næste 20-40 minutter. Efter en lækker ansigtsmaske vil din hud føles helt ny og blød.

Massage

Skal du virkelig forkæle dig selv, anbefaler vi, at du investerer i en omgang massage. Alle de spændinger, som du har bygget op over længere tid, vil blive løsnet, og efterfølgende vil du være så god som ny og klar til at tage nye udfordringer op.

Cremer og andet godt

Vores sidste tip lyder på, at du skal sørge for at forkæle din krop godt og grundigt med en god fugtighedscreme eller kropsolie. Dette er særligt godt om vinteren, hvor huden har det med at tørre ud, Forkæl din krop med aloe vera. Denne plante har utroligt mange gode og helende effekter, og derfor er den perfekt at smøre kroppen ind i, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra for dig selv.