DEL
Mad og fællesskab

Der er ikke noget som en god firmafest til at ryste firmaet sammen og til at sikre, at der kommer skub i de interne relationer, som gør, at arbejdspladsen fungerer bedre. Det er dog ikke altid så let at få festen til at gå op i en højere enhed, så derfor overlader vi det som regel til andre, og da det skulle være firmafest Århus, så skulle vi til at finde et sted, som ville tage sig af alt fra lokaler over musikken til maden og selvfølgelig logistikken med transport og leveringer af alt det, som hører til.

At finde det rette sted

Vi undersøgte markedet for firmaer og steder, som kunne stå for en sådan fest, og dem, som virkelig kom til at stå frem som noget for sig selv, var dem, som vi endte med at vælge, og det kom vi ikke til at fortryde.

Vi har nu i 15 år haft den store sommerfest med firmaet, og denne gang var det med længder den bedste, vi har haft, og det er med sikkerhed, at vi vender tilbage næste år, hvis vi kan få plads.

Det var den bedste fest

De stod for alt. Vi blev hentet i busser i firmaet, og så var der underholdning, mad, diskotek – de stod for det hele. Der var ingen, som kunne sætte en finger på noget som helst ved arrangementet.

Vi har kun positive tilkendegivelser fra vores medarbejdere, og der er så mange, som gerne vil have, vi holder julefesten samme sted, for de havde ikke fået så godt et arrangement noget andet sted. Alt var klappet og klart, som var det Egon Olsen selv, som havde stået for alt ved arrangementet, for det hele klappede bare, og der var store smil, glasklang og fællessang til langt ud på natten, til stor glæde for alle som deltog i arrangementet.