DEL
Sæt ekstra gang i aftenen med drengene

Der er ikke noget som en aften i selskab med gode venner. En gang imellem har man bare brug for at være sammen med drengene og hygge sig med dem. Hvis man skal være sikker på at få sin jævne dosis af mandehørm, er det en god idé at have en fast aftale med vennegruppen om at mødes hver uge, måned eller noget helt tredje. Hvis det er en fast aftale at mødes, er det en god idé at sørge for, at der er lidt diversitet imellem aftenerne. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan du kan sætte lidt ekstra gang i aftenen med drengene.

Rigeligt med drikkelse

Når du er sammen med drengene, er det selvfølgelig vigtigt, at der er rigeligt at drikke. Når det er sagt, behøver I ikke at skulle drikke jer fulde eller lignende, men det er lækkert at kunne få lidt rødvin, whisky, øl eller andet. Du kan også vælge at holde sådan noget som øl- eller vinsmagning. Så er du sikker på, at alle får smagt lidt lækre drikkevarer.

Selvom det er lækkert, at der er alkohol, er det også en god idé at sørge for at have sådan noget som kaffe klar. Der vil helt sikkert være nogen, som glædeligt takker ja til et skud koffein.

Spil og underholdning

Til en aften med drengene er det også altid hyggeligt, hvis der er noget at underholde sig med. I kan spille poker eller andre lignende spil, I kan se fodbold, eller I kan finde på noget helt tredje, som skiller sig fuldkommen ud fra det sædvanlige. I kan for eksempel forsøge jer med at brygge jeres eget øl. Dette er en aktivitet, der for alvor vil sætte gang i morskaben – særligt når øllene er brygget. Til at brygge øl skal I have fat i noget brygudstyr, så I sikrer jer de bedste resultater.

En god bøf

Hvis du har en kæreste, er der en god chance for, at det ikke er så ofte, der kommer gode bøffer på bordet, med mindre en af jer er glad for at lave mad, eller I begge er vilde med kød. Derfor er det oplagt at servere et par gode bøffer til aftenen med drengene. Du kan være sikker på, at der vil være smil på læberne resten af aftenen efter sådan en lækker middag.