DEL
Bæredygtighed og skovning

Hvis der er to ting, som er fjender, så er det de to ting, som er nævnt i overskriften. Men det er et faktum, at hvis vi ikke begynder at tænke mere bæredygtigt på globalt plan, så vil skovning fortsætte, og det vil være slut med regnskovene, før vi får set os om. Befolkningen stiger, og det er ikke den lokale bonde, som for den fortjeneste, som der er i det, nej det er de rige i vesten.

Du kan hjælpe

Regnskoven skal reddes, og det kan ikke gå for hurtigt, for over halvdelen af verdens dyreliv eksisterer i de skove, og vi risikerer at ødelægge jordens økosystem som helhed, hvis vi ikke gør noget nu.

Vi burde alle være med til at sikre, at vores klode overlever, og det er i sidste sekund. Og at få stoppet skovningen er vigtig. Ikke fordi regnskoven er verdens lunger, men fordi det gemmer på et unikt dyre- og planteliv, som ellers vil dø ud.

Vi arrangerer hvert år en masse forskelligt for at sikre, vi kan få penge til bevarelse af regnskov. Det er blandt andet ved at give dig mulighed for at købe et regnskovscertifikat, som gør, at den del, du nu ejer, ikke bliver skovet for at give plads til marker.

Det er et fælles mål

Der er masser af gode muligheder for at sikre, vi kan fortsætte vores arbejde, ved at købe noget i vores webshop, og du er altid velkommen til at blive frivillig i foreningen og være med til at sikre, vi kan bevare regnskoven.

Vi har støttet foreningen i mange år og er glade for det arbejde, som lægges for dagen. Det er ildsjæle, som vil og kan, og vi er stolte af at være en af dem, som er med til sammen at bevare regnskov over hele verden, også i Danmark.