DEL
Frugt ad libitum

Det skal være sjovt at være sund. For rigtig mange kan det være rigtig svært at få ændret de dårlige vaner til nogle, der er gode, og det kræver en stor indsats. Desuden kan det være rigtig svært for mange at få sundhed på programmet i en travl hverdag. Er der langt til jobbet, kan man hverken gå eller cykle. Så bliver det bilen for manges vedkommende. Når de så har fri, så er der sjældent tid til motion og træning, for der er en familie, der skal passes, der skal handles og det huslige skal klares. Sammen med alt andet, der sker i folks liv.

Vi hjælper gerne lidt til

Meget arbejde er desuden stillestående, -siddende eller repetitivt. Hos os er det ikke anderledes, og i en travl arbejdsdag er det heller ikke altid sundheden, der er i fokus. Det er nemt at spise forkert, for meget eller stressspise, når bølgerne går højt. Der er jeg ikke meget anderledes end alle andre her på arbejdspladsen, men mit løfte til mig selv var, at jeg i det mindste skulle spise noget, der var mere fornuftigt, når det nu var. Men hvorfor ikke dele det med alle de andre, der står i den samme situation, som jeg? Sundt til alle medarbejdere var løsningen.

Derfor fik jeg indført en frugtordning til alles glæde og gavn. En ordning, der er blevet taget rigtig godt imod, og som ikke kun jeg nyder. Det er ok at spise lidt, når der er brug for det, og min vane er nu et stykke frugt i stedet for noget, der er rigtig usundt. Jeg kan mærke en forskel, bukserne er ikke lige så stramme. Men jeg har samtidig også fået meget mere energi, så der kommer kun gode ting ud af denne ordning, for det gælder også alle.