DEL
Inviter familien til eftermiddagskaffe

Er det længe siden, at du har være samlet med familien, kan det være en god ide at invitere dem over. Hvis ikke du kan overskue at stå med aftensmad klar eller har planter til aften, kan du altid vælge at invitere dem over til eftermiddagskaffe. Dette er både hyggeligt og noget, som de fleste kan finde tid til i kalenderen.

Noget skønt at drikke

Når ud inviterer familien på eftermiddagskaffe, siger det næsten sig selv, at du skal have varm kaffe klar på kanden. Foruden at have kaffe klar, er det også en god ide at have te klar til dem, der ikke drikker kaffe eller ikke lyster kaffe denne dag. Sørg gerne for at have lidt forskellige smagsvarianter klar, da det ikke er alle, der er vilde med den samme slags te. Hvis der kommer børn med til arrangementet, er kakao en oplagt løsning, hvis det skal være noget varmt at drikke – kakao er også noget, som de fleste voksne kan lide. Hvis ikke det skal være noget varmt, der serveres, er sodavand og lignende også altid et hit.

Lidt godt til ganen

Foruden at der skal være noget godt at drikke, skal der også være lidt lækkert, som man kan spise. Eftersom det er til eftermiddag, at folk er inviteret, behøver du ikke at diske op med det helt store, da der ikke er lang tid til, at aftensmaden skal serveres. Det som du kan vælge at lave, er lidt lækker kage. Her er det kun din fantasi, der bestemmer, eftersom der findes et hav af forskellige kager. Foruden kage er det også lækkert med nybagte boller eller knækbrød sammen med noget pålæg. Sætter du disse ting på bordet, kan du være sikker på, at du har glade gæster.

Sørg for hyggen

Sørg også for, at der er en hyggelig stemning. Dette er ganske nemt at sørge for. Det eneste du skal gøre, er at sætte et par stearinlys frem, finde nogle hyggelige servietter til bordet, og sidst men ikke mindst sætter blomster i vaser – gerne nogle der komplimenterer årstiden. Der skal ikke mere til end dette, før at der spredes hyggelig stemning i rummet.