DEL
Så lykkedes det

Vi blev færdige med vores uddannelser for snart seks år siden, og vi har to små børn i en lejlighed på 60 kvadratmeter. Det er ikke meget plads, men det var et valg, vi tog, for vi ville vente med at flytte i hus, til der kom en byggegrund i det område, vi helst ville bo i, og det gjorde der så i marts 2018.

Nyt og lækkert

Vi var meget enige om, at vi ikke ville have et gammelt hus, som vi så skulle renovere. Nej, vi ville have et helt nyt hus, som ville være vores, vi havde brugt mange timer på at undersøge markedet, og vi vidste lige nøjagtig, hvem vi ville bruge.

Vi var klar på, at byg nyt hus ville være en langsommelig opgave, men det skulle vise sig ikke helt at passe, for dem, som skulle bygge huset, havde en meget kortere byggetid, end vi havde regnet med.

Vi havde snakket med det firma, vi ville bruge, vi havde en klar plan, og det skulle nu sættes i værk. Det, som var mest imponerende, var, at de gav os en stor del selvbestemmelse, og vi kunne være med til at bestemme, hvilke detaljer der skulle være, og hvad vi ville have af specielle features, og de var gode til at rådgive og vejlede os, så vi fik det, vi gerne ville have. De gjorde samtidig klart for os, hvad der var muligt.

Så professionelle

Vi er imponerede over den service og tid, som de bruger på os, og de gør det med et smil. En stor bonus, for der er også en pris, som skal betales for det hele. Prisen er lav, i forhold til den kvalitet og den service, som de giver os kunder.

Vi har nu boet i huset i over tre måneder. Fra dag et var vi i trygge hænder, og vi har fra starten af følt, vi fik lige det, som vi drømte om, og det må vi sige, at vi også har fået.