DEL
Masser af skønne retter

Jeg kan godt forstå, at de fleste vælger en eller anden form for buffet til større fester. Det er nemt, og der er rigtig meget at vælge imellem for alle gæsterne. Der er som regel noget, de fleste kan lide, men behøver det absolut at være så kedeligt og smagløst? Det er som regel laveste fællesnævner, og det er sjældent de imponerende smage, der bliver sat på bordet til gæsterne.

Ingen regel uden undtagelse

Der er alle dem, jeg har beskrevet ovenfor, og så er der stjernen indenfor catering, som jeg oplevede sidste weekend til en fest. Det var smagsbomber, perfekt krydring, spændende retter og smuk anretning. Alt det, en buffet normalt ikke er i min bog. Jeg var virkelig imponeret og stolt over den indsats, de havde lagt for dagen for at gøre min fest perfekt.

Ja, jeg var vært, og ja, normalt er catering ikke min ting. Men når det er stort med mange gæster, så er det bare den eneste smarte løsning. Havde jeg vidst tidligere, at der var så god catering derude, så havde jeg ikke slidt og slæbt til andre fester, det er helt sikkert. Men klog af skade bliver man jo, og nu ved jeg det til en anden god gang. Og mine gæster med, for de nød virkelig maden til fulde. Så meget, at vi holdt et hyggeligt restegilde for de nærmeste dagen efter. Fuld valuta for pengene må man sige.

Det ville jeg gøre igen

En god indikator, for om noget er godt, er at spørge sig selv, om man ville gøre det igen. Jeg ville gentage hele min fest igen. Maden skulle være den samme og gæsterne ligeså. Der hersker ingen tvivl overhovedet. Det var imponerende godt, og mine sure ord om catering, ja, dem vil jeg trække i mig og æde, efter den oplevelse jeg nu har haft.